Maria Dragomiroiu a dezvăluit secretul datorită căruia are un păr sănătos

Invitată în emisiunea lui Dan Negru la „Te pui cu blondele?” miercuri, 30 iulie, alături de Maria Cârneci şi Dinu Iancu Sălăjanu, Maria Dragomiroiu a dezvăluit la Antena 1 secretul datorită căruia reuşeşte să-şi menţină părul sănătos.

Carneci si Dragomiroiu

„Cea mai bună mască hidratantă pentru păr este cea din gălbenuş, ulei de ricin şi ulei de măsline. Eu pun cinci gălbenuşuri, dar este suficient unul singur pentru persoanele care au lungimea părului medie”, mărturiseşte Maria Dragomiroiu, deţinătoarea celei mai lungi podoabe capilare din showbiz-ul românesc.

Tot în ediţia de aseară, o blondă a adus declaraţia de avere a lui Dinu Iancu Sălănjanu şi l-a provocat să spună dacă s-a gândit vreodată să se reprofileze şi să cânte manele. Amuzat de situaţie, Dinu Iancu Sălăjanu a mărturisit că nu ar cânta niciodată manele, în ciuda câştigurilor colosale pe care aceştia le au: „M-ai surprins cu întrebarea ta. Nu mă pricep la manele şi nu voi cânta niciodată acest gen, pentru că rămân la ceea ce-mi place cel mai mult: muzica populară”, declară Dinu Iancu Sălăjanu.

În războiul culturii generale dintre cei trei artişti de muzică populară şi concurente, blondele au ieşit câştigătoare în ediţia de miercuri, 30 iulie, de la 20:30, la Antena 1.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here