Maria Dragomiroiu a fost la un pas de moarte

„Viaţa de artist nu este uşoară, pentru că, uneori, ei muncesc şi câte 18 ore pe zi”, spune Maria Cârneci, în emisiunea „Te pui cu blondele?” unde este invitată alături de Maria Dragomiroiu şi Dinu Iancu Sălăjanu, miercuri, 30 iulie.

Carneci, Dragomiroiu si SalajanuDe aceea se întâmplă ca uneori surmenajul să fie ea cauza producerii unor evenimente nefericite. Asta a simţit-o pe pielea sa si Maria Dragomiroiu care a povestit la „Te pui cu blondele?” cum, un moment de neatenție și oboseală era să o ducă la o adevărată nenorocire: „Mă întorceam la Bucureşti într-o noapte la patru dimineaţa de la o nuntă din Piteşti şi am adormit la volan. Dintr-o dată, am simţit-o pe mama mea lângă mine şi am deschis ochii. În secunda următoare am tras de volan şi am putut evita copacul în ultima clipă, pentru că maşina ieşise de pe drum”, povesteşte Maria Dragomiroiu.

Cântăreaţa de muzică populară e de părere că spiritul mama sale a salvat-o de la moarte: „Dacă nu simţeam acea vibraţie, dacă nu-mi apărea imaginea mamei în minte, eu nu m-aş fi trezit şi n-aş fi evitat contactul cu pomul. Sunt sigură că de acolo de undeva ea mă veghează în fiecare clipă. Nici nu vreau să mă gândesc la urmări, pentru că sigur aş fi murit”, adaugă Maria.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here