sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRIMaria Dragomiroiu, triplă sărbătoare pe 22 octombrie, la Sala Palatului: spectacol aniversar,...

Maria Dragomiroiu, triplă sărbătoare pe 22 octombrie, la Sala Palatului: spectacol aniversar, lansare de carte și de album

Ziua de 22 octombrie va fi marcată de o triplă sărbătoare pentru Maria Dragomiroiu și pentru fanii Doamnei cântecului popular românesc. Astfel, în ziua spectacolului aniversar „35 de ani de carieră”, îndrăgita artistă își va lansa cel mai recent album și prima sa carte.

Afis Maria Dragomiroiu

Joi, 22 octombrie, de la ora 18.00, Maria Dragomiroiu va fi prezentă în Foaierul Sălii Palatului pentru a da autografe cu ocazia dublei lansări: de carte și de album. Volumul „Cântecul și dragostea” este prima carte publicată de Maria Dragomiroiu și adună în paginile sale iubirea nețărmurită a artistei pentru muzică. Albumul „Femeia este trandafir” cuprinde piese care vor desfăta simțurile tuturor iubitorilor de folclor.

Seara de 22 octombrie va continua cu un spectacol-eveniment, dedicat aniversării Mariei Dragomiroiu. Vor urca pe scenă artiști de valoare: Petrică Mâțu Stoian, Constantin Enceanu, Mariana Ionescu, Mioara Velicu, Văru’ Săndel, Olga Bălan, Marcel Pavel, Andreea Bănică, Annes, Adrian Enache, Aurelian Temișan, Raoul. Artiștii vor fi acompaniați de Orchestra „Lăutarii” din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros. Amfitrioana evenimentului va fi îndrăgita prezentatoare TV Iuliana Tudor. Regia artistică a spectacolului este semnată de una dintre cele mai mari profesioniste în folclor, Elise Stan.

Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Palatului și online, pe: vandbilete.ro, bilete.ro, bilet.ro, eventim.ro, myticket.ro, iabilet.ro, salapalatului.ro. În funcție de categorie, prețul unui bilet este de: 150 de lei – categoria I, 100 de lei – categoria a II-a, 50 de lei – categoria a III-a.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.