luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIMariah Carey și soțul ei vor scrie o carte pentru copii

Mariah Carey și soțul ei vor scrie o carte pentru copii

Cântăreaţa Mariah Carey va scrie, împreună cu soţul ei, Nick Cannon, o carte pentru copii, dedicată Crăciunului, care se va intitula „Roc and Roe’s Twelve Days of Christmas”, personajele principale fiind chiar copiii gemeni ai cuplului, Moroccan (Roc) and Monroe (Roe).

Mariah Carey

„Suntem atât de încântaţi să colaborăm cu editura Scholastic Press Picture Books pentru cartea noastră ilustrată, despre aventurile lui Roc şi Roe, şi abia aşteptăm să vină sărbătorile”, a declarat cuplul.

Editorii au afirmat că proiectul se adresează copiilor cu vârsta de peste trei ani şi că volumul va fi ilustrat de celebrul artist al publicaţiei The New York Times A.G. Ford.

„Cartea «Roc and Roe’s Twelve Days of Christmas» este perfectă pentru a fi citită împreună cu copiii – o rescriere adorabilă a unei poveşti clasice, presărată cu umor şi mărinimie”, a spus Ken Geist, vicepreşedinte şi director editorial al grupului Scholastic Press Picture Books.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.