sâmbătă, iulie 27, 2024
AcasăȘTIRIMarian Ionescu (Direcția 5): „Cred că Lidia Buble, în câțiva ani, virează...

Marian Ionescu (Direcția 5): „Cred că Lidia Buble, în câțiva ani, virează către muzica rock“

Liana Stanciu și Raul Brebu au început ziua de marți, 7 octombrie, cu trei invitați speciali în studioul Magic FM. Marian Ionescu și Cristi Enache de la Direcția 5 au venit însoțiți de Lidia Buble la radioul inimii tale, unde le-au vorbit fanilor despre piesa ‘Forever Love’ pe care au realizat-o împreună și despre concertul pe care îl pregătesc la Sala Palatului, pe 31 octombrie.

Directia 5 si Lidia Buble la Magic FM

Artiștii au declarat că pe 31 octombrie vor lansa un nou album și că vor cânta alături de Lidia cinci piese.

„Pe mine m-a ajutat foarte mult să fiu într-un featuring. Până acum toate piesele mele sunt featuringuri. Abia acum pregătesc o piesă singură” a mărturisit Lidia la Magic FM. „Am început să cânt de la patru ani în corul bisericii, până la vârsta de 18 ani, după care m-am mutat în București. Am început cu un job de bonă, apoi manager de vânzări auto și apoi i-am întâlnit pe băieții de la Maxim și ne-am împrietenit foarte tare”, a mai spus ea.

La rândul lui, Marian Ionescu a relatat ce s-a întâmplat în culisele colaborării cu Lidia Buble. „Dan Popi (directorul Cat Music), atunci când a ascultat cântecul ‘Forever Love’, a spus: Poate că ar merita să încercați să cântați cântecul acesta împreună cu ea. Mi-a dat numărul Lidiei, am sunat-o și ea a spus da. Discuția avea loc pe la ora 12:00. A venit la ora 14:00 și în ziua aceea am imprimat cântecul”, a relatat artistul în direct la Magic FM.

„Am fost foarte fericită și emoționată și mă simt foarte onorată să cânt cu ei, pentru că de mică mi-au plăcut”, a spus Lidia.

„Vom cânta piese de pe discul pe care ne pregătim să-l lansăm – ‘Rock’n Roll, Baby’. Vom cânta cinci cântece cu Lidia, nu doar Forever Love”, a povestit Cristi Enache. La rândul său, Marian Ionescu a adăugat că Lidia va cânta la chitară în cadrul show-ului de la Sala Palatului. „Eu cred că ea, în câțiva ani, virează către muzica rock. Cred că va fi prima voce feminină din muzica rock acceptată de public”, a spus Ionescu la Magic FM.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.