Marian Râlea deschide prima filă din povestea Vunk în Oraşul Minunilor

Vunk este prima trupă din România care trimite către toţi fanii săi şi toţi cei care au cumpărat deja bilete, o înregistrare preambul cu povestea de la care începe spectacolul lor, Vunk în Oraşul Minunilor, pe 3 octombrie la Sala Polivalentă.

Marian Ralea si Cornel IlieSub forma unui scurt metraj de 8 minute în care actorul Marian Râlea deţine rolul principal, Vunk spune povestea unei lumi în care oamenii sunt fericiţi, copiii vorbesc încă de la naştere, iar adulţii îi ascultă cu atenţie şi responsabilitate; o lume în care dacă fiecare persoană e împăcată cu sine, cutia muzicală pe care a primit-o la naştere cântă o muzică divină. O lume care se prăbuşeşte odată cu frica unui bătrân că nu mai este ascultat de ceilalţi, bătrân care fură cheiţele cutiilor muzicale.

Povestea a fost scrisă de Cornel Ilie, iar fragmentul făcut public face parte dintr-un basm pe care fanii trupei îl vor descoperi treptat până pe 3 octombrie în ziua concertului, sub formă de benzi desenate, dar şi în timpul show-ului ‘Vunk în Oraşul Minunilor’, când conflictul din poveste va fi rezolvat. Spectatorii vor putea achiziţiona şi o versiune print – o carte de poveşti – cu întregul basm scris de Cornel Ilie.

Colaborarea cu Marian Râlea a venit natural pentru că dincolo de rolurile minunate de pe scena Teatrului Bulandra, el rămâne Magicianul pentru mii de copii, mari sau mici. Vunk nu este la prima colaborare cu un actor de primă ligă pentru spectacolele sale, în 2011 Marius Manole a fost cel care a rostit prologul show-ului, iar anul trecut maestrul Radu Beligan le-a urat bine aţi venit spectatorilor într-un mesaj emoţionant. Este însă pentru prima dată când trupa face public prologul cu aproape 3 săptămâni înainte de spectacol.

Aşa cum trupa a anunţat deja, Vunk în Oraşul Minunilor va avea o inovaţie mondială din punct de vedere al proiecţiilor video şi va fi primul concert al unei trupe din România cu sunet surround, ca la cinema. Vunk în Oraşul Minunilor, o poveste de concert, va fi o producţie care va depăşi cu mult desfăşurarea de forţe din precedentul show al trupei care a avut loc la Sala Polivalentă, desemnat de presa de specialitate drept “cea mai mare producţie indoor a unei trupe româneşti.”

Biletele sunt disponibile în reţelele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, la ghişeele Poştei Române, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here