Marina Grădinaru, o fetiţă orfană de mamă, show emoţionant în prima semifinală „KIDSing“

Miercuri, 8 octombrie, de la ora 20.00, spectacolul continuă pe micile ecrane, la Kanal D! Începând cu difuzarea primei Semifinale KIDSing, Antonia, Gabriel Cotabiţă şi Wilmark, juraţii show-ului, vor avea o sarcină extrem de dificilă: din fiecare Gală, aceştia trebuie să aleagă un singur concurent care va intra în marea finală.

marina gradinaru

După ce a uimit Juriul în Audiţiile de la Piatra-Neamţ, Marina Grădinaru, o concurentă din Oneşti, a urcat pe scenă năpădită de emoţii. Într-un decor impresionant, prestaţia , dar şi întregul “bagaj” emoţional al tinerei artiste l-au înduioşat pe Gabriel Cotabiţă.

“Cred că nu puteai să-ţi alegi o piesă mai bună decât aceasta pentru că la încărcătura emoţională pe care o ai şi toate problemele tale, melodia aceasta ţi s-a potrivit perfect. Ai putut să eliberezi din tine tot dramatismul şi toată durerea pe care le-ai adunat în ultima vreme. Ţi s-a oferit oportunitatea de a sublima prin muzică sentimentele dificile prin care treci”, i-a spus Gabriel Cotabiţă.

Marina provine dintr-o familie modestă, în care singurul sprijin îi este tatăl şi fratele mai mare. Adolescenta poartă în suflet povara pierderii mamei sale, care a decedat cu câţiva ani în urmă în urma unei erori medicale. După dispatitia celei care i-a dat viaţă, în ciuda suferinţei, Marina a continuat să creadă în steaua ei şi să-şi cultive talentul. Ambiţioasă şi dornică de afirmare, adolescenta a impresionat Juriul de la “KIDSing” interpretând melodia “Skyfall”, din repertoriul lui Adele.

“Maria este un copil care nu se dă bătut în faţa greutăţilor, un copil de la care putem învăţa foarte multe”, a completat Dan Bordeianu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here