Mario Joy a semnat un contract cu Ultra Records, divizia dance a Sony Music

Una dintre cele mai de succes poveşti a începutului de an este cu siguranţă cea a lui Mario Joy, care a spart topurile muzicale cu ultimul single, numit „California”.

Mario Joy

În momentul de faţă, piesa se apropie de locul 1 în mai multe ţări din Europa de Sud-Est, în România fiind locul 3 pe Shazam, iar în ţări precum Turcia, Bulgaria sau Liban primul loc în top a fost atins de mult. Pe platforma YouTube a strâns cu uşurinţă aproximativ 10 milioane de vizualizări, iar pe Shazam peste 250.000 căutări.

Teritoriile lumii au început sa se îmbine ca nişte bucăţi de puzzle pe drumul spre succesul internaţional, timp în care a fost atrasă atenţia celei mai mari case de discuri din lume, Ultra Records, divizia dance a Sony Music, cu sediul în Statele Unite, lansarea piesei „California” pe canalul lor fiind facută în urmă cu câteva zile.

Prin semnarea contractului, Mario Joy intră în casă alături de artişti precum Calvin Harris, Steve Aoki, Pitbull, Omi, Mr Probs şi mulţi alţii de calibru internaţional. După Inna, Alexandra Stan şi Edward Maya, semnaţi în perioada 2009 – 2010 cu aceeaşi casă de discuri, Mario Joy este singurul artist român care reuşeşte aceeaşi performanţă după aproximativ 6 ani.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here