Marius Moga a dat startul celei de-a doua tabere de muzică, în oraşul său natal, Alba Iulia

În această săptămână, oraşul Alba Iulia este în plină sărbătoare. Pentru prima oară, Marius Moga se întoarce acasă şi ia cu asalt cetatea, organizând, cu sprijinul pretenilor şi al Primăriei Alba Iulia, o serie de evenimente care promit să facă istorie în muzica românească.

marius moga tabara de muzica 2014

Timp de o săpătămână, în perioada 26 – 31 mai, adolescenţi din şapte licee sunt provocaţi de Marius Moga şi de echipa lui de producători şi compozitori, coordonată de Florin Romaşcu şi Robert Magheti (ex-Sistem), să participe la o competiţie de percuţie care se va finaliza cu un flashmob spectaculos în cetate.

Zilnic, în Piaţa Toboşarului vor avea loc repetiţii, workshop-uri şi demonstraţii de percuţie cu peste 300 de elevi din cele şapte licee implicate în “Marea gălăgie”. Astfel, Adda, What’s UP, Liviu Teodorescu, Sorana, Loredana Cavaşdan, Shift şi Marius Moga antrenează câte o echipă formată din peste 40 de liceeni pentru a câştiga bătălia finală între licee, ţinută în ziua de vineri, 30 mai, pe scena festivalului Albafest.

Tabăra de muzică se află la ediţia a doua, anul trecut, în luna iulie, peste 70 de compozitori, producători, textieri, instrumentişti şi interpreţi din muzica românească luând drumul Păltinişului pentru a participa la prima ediţie a evenimentului organizat de Marius Moga.

În urma sesiunilor de creaţie organizate în cele şapte studiouri amenajate la Păltiniş au rezultat hiturile “Atâta timp cât mă iubeşti” (Andra feat. Marius Moga) şi „Pe barba mea” (Marius Moga).

Anul acesta, cele opt studiouri sunt amplasate în mall-ul din Alba Iulia şi în cetate, cinci dintre ele fiind mobile şi expuse publicului. În programul taberei sunt incluse brainstorminguri de creaţie, jam-session-uri, speech-uri motivaţionale, lecţii de canto, întâlniri cu realizatori de programe radio şi reprezentanţi ai caselor de discuri.

Citiţi şi:

Marius Moga a vorbit despre evenimentele lui viitoare

Marius Moga a lansat videoclipul melodiei, „Pe barba mea“

Morandi a lansat videoclipul melodiei „Living without you“

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here