Marius Moga: „Nu vrei să știi cât am suferit în liceu“

Invitat luni, cu ocazia împlinirii a 32 de ani, în studioul Kiss FM, în cadrul Kissteriei Matinale cu Johnny și Marian Soci, Marius Moga a avut parte de o surpriză de proporții din partea colegilor de breaslă, care l-au urat în direct pe artist cu tort, confetti, șampanie și artificii.

Marius Moga

„N-ai nimerit-o bine cu ziua de naștere pe 30 decembrie”, a observat Johnny, la începutul discuției cu invitatul. „Nu vrei să știi cât am suferit în liceu! E vacanță mereu, nu poți să duci bomboane nimănui. Îi chemi la ziua ta și-ți spun: ‘Păi, da, dar mama mi-a zis să mă odihnesc pentru revelion’”, a mărturisit Moga în direct la Kiss FM.

În timpul intervenției în direct, colegii din echipa DeMoga au năvălit în studioul Kiss FM înarmați cu tort, confetti, șampanie și artificii și i-au cântat lui artistului „La mulți ani!”, o surpriză totală pentru sărbătorit. Cântarea a continuat în forță cu What’s Up, care i-a făcut lui Moga câteva urări în versuri.

Artistul le-a declarat ascultătorilor Kiss FM că își sărbătorește ziua de naștere cu colegii de la studio, cu prietenii și cunoscuții din industria muzicală. Marius Moga a oferit și zece invitații duble la petrecerea de ziua sa ascultătorilor Kiss FM care i-au făcut urări inedite de la mulți ani.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here