Marius Moga şi Paralela 45 oferă o vacanţă în Mykonos

Paralela 45 și DeMoga Music au dat startul unui nou proiect: „Paralela 45 și DeMoga Music te zboară-n Mykonos”. Acesta se desfășoară în perioada 24 iulie 2015 – 04 august 2015, pe pagina de Facebook DeMoga Music.

Demoga Music - Paralela 45„După reușita Taberei de Muzică, am decis împreună cu Marius Moga să pornim un proiect cu un premiu atractiv și cu un mecanism ușor de aplicat pentru tinerii care apreciază muzica și vor să își pună creativitatea la încercare. Am văzut deja între zecile de comentarii de înscriere multe versuri reușite, așadar Paralela 45 promite câștigătorului o vacanță de unde să se întoarcă plin de inspirație”, a declarat Alin Burcea, președinte Paralela 45.

Participanții vor compune un text în care vor folosi câteva cuvinte cheie precum #Paralela45 (obligatoriu), #vacanță, #cool, #insulă, #mare, #soare, #vară, #distracție, #călătorie, #party, #prieteni. Pentru a intra în competiție, textul trebuie postat drept comentariu la clipul aferent concursului de pe pagina de Facebook DeMoga Music. Câștigătorul proiectului va fi persoana care va obține cel mai mare număr de like-uri pentru creația sa, iar desemnarea lui se va face pe data de 4 august.

Premiul proiectului constă într-un pachet turistic pentru două persoane în Grecia, Insula Mykonos, în perioada 19.08 -26.08.2015. Pachetul include transport cu avionul București-Mykonos și retur, 7 nopți cazare cu mic dejun la Hotel Aphrodite Beach 4* și transport aeroport-hotel-aeroport.

Proiectul se adresează persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, iar numele câștigătorului va fi făcut public pe ambele pagini de Facebook ale organizatorilor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here