Martin Scorsese va produce un documentar despre trupa rock The Grateful Dead

Regizorul Martin Scorsese va produce un documentar despre celebra trupă rock americană The Grateful Dead, pentru a marca 50 de ani de la înfiinţarea formaţiei.

martin-scorsese-at-event-of-hugo-large-picture

Martin Scorsese va fi producătorul executiv al acestui documentar, realizat pentru a marca 50 de ani de la înfiinţarea trupei, şi este de aşteptat ca pelicula să conţină imagini inedite despre anii de succes ai formaţiei. Documentarul va fi realizat cu ajutorul membrilor rămaşi în viaţă ai trupei The Grateful Dead şi se aşteaptă să fie lansat anul viitor.

Amir Bar-Lev, care a realizat, printre altele, “The Tillman Story” şi “Happy Valley”, va fi regizorul acestui film, informează contactmusic.com. “S-au spus milioane de poveşti despre The Grateful Dead, de-a lungul anilor. Cu ocazia celei de-a 50-a aniversări care se apropie, ne-am gândit că ar fi timpul să spunem noi una (o poveste, n.r.), iar Amir este omul perfect care să ne ajute să o facem”, au declarat membrii trupei, spunând că sunt onoraţi să colaboreze cu Martin Scorsese.

“The Grateful Dead a fost mai mult decât o trupă. Ei erau propria lor planetă, populată de milioane de fani devotaţi. Sunt foarte fericit că acest proiect este realizat şi sunt mândru că sunt implicat”, a spus, la rândul său, Martin Scorsese.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here