Maşina Innei a fost furată de Buzdugan şi Morar

Inna a anunţat, la mijlocul acestei săptămâni, că i-a fost furată maşina pe care o avea parcată acasă la părinţii ei, în Constanţa.

mihai morar daniel buzdugan porsche inna

Cântăreaţa se afla în Malaysia atunci când a fost sunată de mama ei, care i-a spus că maşina a dispărut. „Este vorba despre acel Porsche Boxter vişiniu, cu numărul de înmatriculare CT-01-NNA. Aştept să aflu mai multe când ajung în ţară. Mie mi-a spus mama ieri, m-a sunat şi mi-a zis că maşina nu mai e. I-am zis că nu are cum, că maşina nu e un ac, să dispară, e o maşină. Mi-a repetat că nu mai e“, a spus Inna, miercuri dimineaţă, în direct la Radio ZU.

Acum, la doar câteva zile după ce maşina i-a dispărut, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan au desluşit misterul furtului. Cei doi realizatori de la Radio ZU au spus că totul a fost doar o farsă gândită de ei doi, fiind ajutaţi de apropiaţii Innei. „Noi am furat Porsche-ul Innei. Maşina dispărută a Innei e în faţa Radio ZU. Toată vara am complotat cu echipa de management a artistei să-i facem o farsă. După trei zile de la dispariţia Porsche-ului, am sunat-o şi i-am zis că a fost o farsă. Întâi ne-a închis telefonul. Apoi a zâmbit. După ce s-a relaxat, i-am făcut Innei o propunere indecentă: să transformăm Porsche-ul în cel mai tare premiu al anului. Negociem, iar luni Inna a promis că ne va da răspunsul“, a scris Mihai Morar pe Facebook.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here