„MasterChef – Proba celebrităţii“: Elena Lasconi şi Pacha Man s-au certat în bucătărie

Săptămâna aceasta, vedetele de la “MasterChef – Proba celebrităţii” au parte de o reală provocare: le revine uriaşa responsabilitate de a pregăti meniul pentru o petrecere de botez.

pacha man elena lasconi cearta

Cele două echipe formate la finalul probei de săptămâna trecută – echipa fetelor condusă de Elena Lasconi şi cea a băieţilor condusă de Pacha Man – ajung la mare şi se trezesc în mijlocul unei reale desfăşurări de forţe pe plajă, într-o bucătărie special amenajată pentru acest eveniment.

La mare, vedetele nu vor avea parte de plajă şi distracţie, ci de foarte multă muncă, nervi întinşi la maximum şi o alergătură continuă contra cronometru în bucătărie. „Cred că toţi am fost intimidaţi“, mărturiseşte Laura Cosoi despre momentul în care au păşit în bucătăria special amenajată pe plajă, deasupra unei locaţii de lux din Mamaia. Ţinuţi permanent în priză de cei trei chefi juraţi, care s-au implicat şi ei în pregătirile pentru botez, vedetele au avut parte de momente dintre cele mai solicitante, mai ales că de implicarea lor depindea succesul evenimentului.

Aşa se face că juraţii vor fi mai duri ca niciodată, tocmai pentru a asigura bunul mers al lucrurilor. „Mi-aş dori să nu mă mai streseze”, a recunoscut Pacha Man în clipa în care chef Scărlătescu le-a reamintit dur că se află în întârziere. „Fiecare era agitat, stresat“, a recunoscut şi Gabriela Irimia, care a adăugat că „toată lumea m-a călcat pe picioare“.

Şi între cei doi lideri de echipe, Elena şi Pacha Man, se vor isca neînţelegeri: „Pacha, dacă atitudinea oamenilor tăi este aşa, eu mă duc şi iau toate produsele de care am nevoie şi nu le împart cu tine“, şi-a ieşit din fire Elena, nervoasă că cei din echipa albastră au monopolizat ustensilele din bucătărie. „Echipa roşie era sigură că o să câştige, însă acum sunt în pierdere şi vor să se certe cu mine“, a ripostat Pacha.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here