vineri, iulie 19, 2024
AcasăȘTIRI„MasterChef – Proba celebrităţii“ Monica de la Cheeky Girls a părăsit competiţia

„MasterChef – Proba celebrităţii“ Monica de la Cheeky Girls a părăsit competiţia

Seară cu multe emoţii şi lacrimi pentru gemenele Cheeky Girls la “MasterChef – Proba celebrităţii”: după o probă plină de provocări, în care vedetele au stat faţă în faţă cu concurenţi ai primelor două sezoane şi după o intrare neaşteptată la testul sub presiune, Monica Irimia a părăsit concursul în lacrimi.

masterchef ed 5_04

Testul sub presiune le-a adus pe cele două surori în competiţie directă, însă Gabriela a fost cea care a ghicit cele mai multe ingrediente din supă, în vreme ce Monica a dat greş cu roşiile confiate, pe care nu le-a ghicit, şi astfel a fost eliminată. „Plâng că mi-e ciudă. A fost o onoare să fiu aici, chiar n-am vrut să plec“, a spus Monica printre lacrimi la plecare.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.