Matteo: „Am jurat că-l bat pe Pitbull, dacă-l prind“

Mihai Găinușă, Codruț Kegheș și Marina Neagu au început săptămâna cu un invitat special în studioul Kiss FM. Matteo a venit la matinalul Kiss FM pentru a cânta live cel mai recent single al său, ‘Andale’, și pentru a răspunde întrebărilor puse de cei trei realizatori.

matteo

Amintindu-și de disputa pe care Matteo a avut-o în urmă cu câteva luni cu Connect-R, Mihai Găinușă a încercat să afle cât de conflictual este cântărețul atunci când vine vorba de colegii săi de breaslă.

„Cine te enervează din muzica actuală românească?” l-a întrebat Mihai Găinușă pe invitat. „Nu mă enervează absolut nimeni” a răspuns Matteo, nelăsându-se ‘provocat’ de realizatorul Kiss FM.

„Îți plac maneliștii?” a insistat Găinușă. „Le recunosc talentul” a declarat Matteo. „Ai cântat sau ai cânta vreodată o manea?” l-a întrebat Mișu. „N-aș cânta, pentru că nu cred că este pe targetul meu” a declarat artistul. „Te-ai compromite, îți zic eu” a fost de părere Găinușă.

Matteo a mărturisit, totuși, mai în glumă, mai în serios, că, dintre artiștii internaționali, cel mai mult îl enervează Pitbull. „Am jurat că, dacă-l prind, pe ăla chiar îl bat” a râs el.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here