Matteo: „La mine, prima dragoste a fost recent“

Matteo, invitatul de vineri al Andreei Remețan la Kiss FM, le-a povestit fanilor că pregătește un album pentru anul viitor și că nu și-a uitat prima dragoste, mai ales că aceasta s-a petrecut de curând.

matteo-kiss-fm

Artistul a fost întrebat care este primul lucru pe care îl face atunci când se trezește dimineața. „Îl caut pe Pisicelli și pe Doi prin casă și mă asigur că sunt bine. După aceea le pun de mâncare”, a declarat Matteo.

Invitatul a declarat și care sunt planurile sale de viitor: „Urmează să fac și un album la un moment dat… cred că anul viitor. Dar până una alta planul meu e să ajung la studio, pentru că m-a super-inspirat discuția cu voi și să ajung cu bine la concertele din weekendul acesta”.

„Mai ții minte care a fost prima ta dragoste?”, s-a interesat și o admiratoare. „Normal că mai țin minte… nu degeaba e vorba aia că nu se uită niciodată. Mai ales că la mine prima dragoste a fost recent”, a mărturisit invitatul. Matteo a răspuns și unui fan care dorea să afle ce animal i-ar fi plăcut să fie. „Mi-ar fi plăcut să fiu leu… d-aia am și tatuat pe umărul stâng”, a răspuns el.

„Cânt din liceu, tot de atunci și compun muzică. Am o listă întreagă de prieteni care au fost lângă mine la început și mi-au dat forță să merg mai departe”, a declarat invitatul la Kiss FM.

„De ce ai ales tatuajele cu Batman?”, s-a interesat un alt fan. „Îmi super place personajul și, dacă până la vârsta asta n-am scăpat de el, nici de acum încolo nu cred că o să reușesc”, a recunoscut Matteo.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here