Matteo: „Mi-a părut rău că am fost pe punctul de a mă însura“

Joi, 4 iulie, în cea de a treia zi de SummerKiss, studioul Kiss FM din Costinești a fost vizitat de Matteo, venit să cânte pe scenă la invitația DJ-ilor OLiX și Dan Fințescu. Artistul a mărturisit că a fost pe punctul de a se însura și le-a povestit fanilor despre cele mai noi tatuaje pe care și-a împodobit mâinile.

MatteoDJ-ul Kiss FM a observat că, de la ultima vizită a lui Matteo la SummerKiss, pe brațul stâng au apărut și alte personaje. „Am văzut că, pe lângă fascinația pentru Batman, care e prezent pe mâna dreaptă, ai acum o fascinație și pentru animale: un vultur american și un leu zdrelit la un ochi. Dar ce-a pățit leul?”, s-a interesat Dan Fințescu.

„S-a bătut cu vulturul. E un vultur american cu creastă de punkist. Mulți zic că e cocoș”, a râs Matteo.

După o scurtă pauză muzicală, a venit rândul întrebărilor și mai personale. „Voiam să te întreb – pentru că am auzit că unul dintre versurile piesei Andale vorbește de un inel – ai fost vreodată pe punctul de a te însura?”, l-a întrebat Dan Fințescu. „Da, am fost, aproape…”, a recunoscut invitatul. „Și ți-a părut rău?”, a continuat Dj-il Kiss FM.

„Că nu am făcut-o? Mi-a părut rău că am fost pe punctul”, (n. red. – de a o face) a replicat artistul. „Deci este un punct pe care nu plănuiești să ajungi foarte curând”, a concluzionat Fințescu. „Nu”, a confirmat Matteo.

Invitatul a promis că va lansa un nou single la toamnă, pînă atunci fiind implicat în munca de echipă alături de colegii de studio.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here