Matteo și Mike Diamondz cântă cu instrumentiștii lui Pepe și ai lui Jean de la Craiova

Dacă în acest sezon, în concurs la “Te cunosc de undeva!”, Jean de la Craiova a trebuit să-l imite pe Matteo, cu hitul “Amândoi”, roata se întoarce și Matteo va fi, pentru câteva ore, Jean de la Craiova. “Minunea” se va petrece pe 11 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, în seara marii finale “Te cunosc de undeva”.

matteo Copyright_Mihai Stetcu_te cunosc de undeva

“Voi face acest personaj cu maximă plăcere, pentru că îl am la suflet pe Jean”, a mărturisit Matteo în seara cea mare. Și a cântat, acompaniat chiar de formația lui Jean de la Craiova.

La rândul său, Mike Diamondz, care va trebui să se transforme în Pepe, va cânta alături de instrumentiștii acestuia. “Pe parcursul sezonului, mi-am dat seama că piesele latino îmi creează o problemă pentru că eu, în cariera mea muzicală, am mers pe atitudinea black american și am avut dificultăți când a trebuit să interpretez chestii latino, precum cele cântate de Azucar Moreno, David Bisbal și, acum, de Pepe”, a explicat el. Faptul că Pepe se va afla în sală îl va ajuta pe Mike să depășească momentul. Mai mult, acesta i-a dat și câteva sfaturi utile, în culise, pentru o interpretare cât mai conformă cu originalul.

Câștigătorul show-ului “Te cunosc de undeva” se va alege miercuri, 11 decembrie, de la ora 20.30, dintre finaliștii Maria Buză, Anda Adam, Pepe și Jean de la Craiova. Ceilalți patru concurenți, Matteo, Dalma, Ellie White și Mike Diamondz nu vor fi punctați pentru prestațiile lor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here