Media Music Awards 2014 va avea loc la Sibiu, pe 18 septembrie. Intrarea va fi gratuită!

Ediția din acest an a galei Media Music Awards va avea loc pe 18 septembrie la Sibiu. Cei mai de succes artiști ai momentului vor urca pe scena din Piața Mare a orașului pentru a fi premiați sau a cânta live piesele consacrate în ultimul an ori, în premieră, melodii noi cu potențial de a ajunge hituri naționale, cunoscând impactul major pe care îl are evenimentul muzical.

media music awards 2014 sibiu 18 septembrie piata mare

Anul trecut, peste 30.000 de oameni au urmărit show-ul în Piața Mare și alte câteva milioane au vizionat, în direct sau în reluare, ceremonia la TV sau pe internet.

Anul acesta, este de așteptat ca în fața scenei să fie prezenți și mai multi oameni, ținând cont că, de această dată, intarea este liberă. Media Music Awards devine astfel singura gală de premii muzicale din România la care accesul publicului este gratuit, organizatorii dorind să le ofere tuturor iubitorilor muzicii ocazia să-și vadă nestingheriţi artiștii favoriți.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza difuzărilor media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, instituția care contorizează aparițiile radio și TV.

Anul trecut, artiști de top au susținut recitaluri de excepție, beneficiind de o tehnologie multimedia de ultimă generație: ecrane imense, de peste 100 de metri pătrați, jocuri de lumini, efecte pirotehnice, jocuri laser sincronizate, în premieră, prin computer, și sonorizare impecabilă.

Pe scena din Sibiu au cântat Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, LaLa Band, Voltaj, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob și Zdub, Delia, Fly Project și Faydee.

Pe covorul oficial al ceremoniei, transformat anul trecut în Green Carpet din gazon, ca și mesaj ecologist, și-au făcut apariția și vedete din showbiz precum Andreea Marin, Cătălin Botezatu sau Tania Budi, cu toții dorind să ia parte la cea mai importantă gala de premii muzicale din România.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here