Media Music Awards 2017 se transformă într-un mare eveniment monden

Media Music Awards este cea mai mare gală muzicală din România, însă, odată cu ediția din acest an, va deveni și un eveniment cu o importantă latură mondenă.

Media Music Awards 2017

La evenimentul ce va avea loc în seara de 3 octombrie, la București, pe Green Carpet își vor face apariția nu doar cei mai în vogă artiști din industria muzicală, dar și vedete celebre din showbiz-ul autohton.

Publicul îi va putea admira astfel pe cei pe care, de regulă, îi urmăresc la televizor ori în articolele de presă, prezentatori TV, designeri, actori, vloggeri și nume cunoscute din social media.

Media Music Awards a devenit, în 2012, gala muzicală la care participă cele mai mari nume din industria muzicii.

Media Music Awards 2017 va avea loc anul acesta în centrul comercial ParkLake, situat in strada Liviu Rebreanu nr 4 , zona ParkLake Garden, intarea dinspre parcul Titan.

Pe Green Carpet vor sosi nume celebre, artiști care au dominat topurile în ultimul an, precum și multe vedete din showbiz-ul autohton, publicul având astfel ocazia să îi vadă pe viu pe cei pe care îi urmăresc doar la televizor sau pe rețelele de socializare.

În cadrul galei Media Music Awards vor fi premiați artiștii care au avut cele mai multe difuzări radio TV și vizualizări pe YouTube, pe baza statisticilor Media Forest, compania care identifica si monitorizează în timp real aparițiile radio si TV. Astfel, premiile reflectă succesul real al artiștilor români și sunt acordate pe criterii echidistante și transparente.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here