Mellina a ajuns să lucreze cu idolii ei din adolescenţă: „Eram topită după ei“

A dat lovitura cu piesa „Poză de album“, interpretată alături de Vescan, iar acum Mellina a lansat, împreună cu băieţii de la Two (Mihai Gruia şi Sorin Brotnei), piesa „Vinovat“.

mellina two mihai gruia sorin brotnei

Puţini sunt însă cei care ştiu că artista a avut în adolescenţă o mare pasiune pentru trupa Akcent, din care au făcut parte Sorin şi Mihai, şi că nu lipsea de la niciun concert de-al trupei.

„Perioada Akcent a fost una dintre cele mai nebune şi frumoase perioade din viaţa mea. Eram topită după ei. Încă de la prima lor piesă, ‘Ţi-am promis’, am devenit fana lor numărul 1. Eram fata din primul rând la toate concertele lor. Cumpăram toate revistele care aveau articole cu ei, ca apoi să le decupez şi să mi le pun în frumosul meu album Akcent. Evident că aveam toate albumele lor muzicale pe casetă şi CD şi ştiam pe de rost toate piesele lor şi coregrafiile. Am găsit până şi o brăţară pe care toţi patru o aveau şi pe care mi-am cumpărat-o şi eu“, a povestit Mellina.

În urmă cu mai bine de 12 ani, Mellina nici nu visa că va ajunge să lucreze cu doi dintre foştii membri ai trupei Akcent, Mihai Gruia şi Sorin Brotnei. „Pe vremea aia nu m-aş fi gândit în ruptul capului că o să ajung să lucrez cu ei. Lui Mihai şi lui Sorin le-am spus după mult timp adevărul despre ‘fana lor undercover’, ca să nu îi sperii. După ce mi-a trecut febra Akcent, am vândut autografele lor în liceu“, a încheiat cântăreaţa.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here