Mellina: „Părinţii mei au fost îngrijorați de drumul pe care l-am ales“

Mellina s-a făcut remarcată datorită piesei „Poză de album“, interpretată alături de Vescan, şi, în ciuda succesului, artista a continuat să muncească enorm şi a lansat şi alte melodii.

mellina parinti drum

Frumoasa artistă a dezvăluit că, la început de drum, părinții erau îngrijorați de drumul pe care o luase ea, şi anume muzica.

„Oamenii care m-au susținut mereu, indiferent de alegeri, au fost membrii familiei mele, cu toate că la început le-a fost greu să-mi înţeleagă direcția. Au fost îngrijorați de drumul pe care l-am ales, dar cu timpul au realizat că acesta este lucrul care pe mine mă face fericită, iar acum sunt bucuroşi că am luptat pentru visul meu“, a spus Mellina.

Artista susține că trăiește exclusiv din muzică, deşi la început lucrurile nu au stat aşa şi a trebuit să facă anumite sacrificii de dragul muzicii: „Decizia de a lasă orice deoparte şi a mă concentra strict pe muzică atunci când nu aveam nicio perspectivă, doar o viziune de visător, a fost una grea, dar bună. Am stat în casă cu laptopul în brațe şi am compus piese până am reușit să ajung la performanța de a face unele de calitate şi de a mă întreține din vânzarea pieselor şi diferite cântări“.

Recent, artista a lansat melodia „Anonim“, alături de Karym, despre care Mellina are numai cuvinte de laudă: „Este unul dintre cei mai talentați elevi de la şcoala mea şi a Mariei Simion de muzică, Tralala School. L-am rugat să îmi tragă ghidul de băiat pentru piesa ‘Anonim’ şi vocea i s-a potrivit de minune. Este o piesă foarte specială şi personală. Mă bucur că a intrat la sufletele ascultătorilor“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here