Melodia „Inside you“, interpretată de Sound Chemistry şi Daniel Lazăr, este în Top 5 Talent Pool Spinnin’ Records

La numai o săptămână de la lansare, “Inside You”, prima piesă promovată a proiectului Sound Chemistry feat. Daniel Lazăr este una dintre cele mai votate 5 piese din aplicaţia “Talent Pool” celor de la Spinnin Records.

Daniel LazarSpinnin Records este una dintre cele mai cunoscute case de discuri din lume cel puţin în ceea ce priveşte partea EDM a industriei muzicale, foarte mulţi dj, producători dar şi trupe aflându-se sub tutela label-ului danez. “Talent Pool” este aplicaţia pe care au dezvoltat-o pentru ca proiectele aflate la început de drum să aibă posibilitatea de a trimite materialele către ei. În acelaşi timp, fiindcă cel mai bun filtru este publicul, fanii şi prietenii din social media al labelului pot vota piesele trimise ca şi “demo”.

“Inside You” se pare că place fiindcă la numai o săptămână de când a fost urcată în aplicaţie, din aproximativ 800 de intrări, a intrat în Top 5 cele mai ascultate şi votate piese.

“Ideea de a trimite “Inside You” către Spinnin’ Records în “Talent Pool” a venit ca şi metodă alternativă de promovare. Ne dorim ca piesa să fie ascultată şi dacă publicul este “de profil” este şi mai bine. Este interesant faptul că datorită voturilor şi ascultărilor din “Talent Pool”-ul celor de la Spinnin’ Records am fost contactaţi de către alte două label-uri pentru licenţierea single-ului în afară în condiţiile în care în România piesa nu a ajuns să fie cunoscută mai ales că toată campania de promovare este cumva la început”, a spus Daniel Lazăr.

Doi producători, în primul rând prieteni, făcând muzică împreună de peste 10 ani, un experiment nou, primul single. Aşa se poate rezuma într-o singură frază povestea Sound Chemistry şi a primei piese lansate a acestui proiect, “Inside you”. Este primul rezultat a reţetei propuse pentru tot ceea ce va ieşi de aici încolo sub această titulatură.

Ideea este simplă în teorie: se ia o voce excelentă dar mai ales potrivită fiecărui nou track în parte şi se suprapune unei producţii cu un sound nu neapărat dar “de ce nu” “la modă”, nu neapărat dar “de ce nu” chiar şi “comercial”. Fiind pentru moment un “proiect de studio”, Sound Chemistry se bucură de libertatea de a colabora cu artişti din cele mai diverse zone ale industriei dacă este să ne referim la genul muzical abordat şi deja se pregătesc mai multe surprize în acest sens.

Pentru “Inside You”, primul single promovat, proiectul Sound Chemistry este susţinut de către Daniel Lazăr, una dintre cele mai bune voci pop rock din România. De altfel, Daniel nu este la prima colaborare în afara genului pe care îl abordează în mod obişnuit fiindcă în urmă cu doi ani a mai avut un featuring cu Paraziţii pentru single-ul “Toate-s la fel”.

“Îmi place foarte, foarte mult să experimentez lucruri noi. La fel cum s-a întâmplat şi în producţia pentru “Toate-s la fel” şi în proiectul Sound Chemistry, pe “Inside You” am găsit ocazia “să mă joc” într-o altă parte a lucrurilor. J Până la urmă evoluţia presupune să nu delimitezi în vreun fel ceea ce faci. Aceasta nu înseamnă că voi aborda de aici încolo acest gen muzical dar nici că nu voi mai repeta astfel de experienţe. Aş vrea să am mai mult timp pentru toată această muncă de “laborator” pentru că se pare că lucrurile frumoase din aceste încercări apar”, a mai spus artistul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here