Mesaj unui concurent de la „România Dansează“: „Aş fi făcut eu finalul, dar ţin la bărbăţia mea“

Aflaţi la filmările pentru cea de-a treia semifinală a super show-ului România Dansează, difuzată duminică, 11 mai, de la ora 20:30, cei trei juraţi s-au amuzat copios la finalul reprezentaţiei unor concurenţi.

Alina si Radu - Romania Danseaza

Dacă pentru preselecţii Alina a ales un moment în care juca rolul unei marionete, dirijată de partenerul ei, Radu, pentru semifinală, aceasta a ales un dans spectaculos, încheiat cu o căzătură în şpagat. Chiar în timpul acestui moment, partenerul său a renunţat la sacou, rămânând într-un tricou inscripţionat simplu: „Aş fi făcut eu finalul, dar ţin la bărbăţia mea”.

Reacţiile publicului nu au întârziat să apară, iar concurentul a intrat imediat în jocul lor: „De asta am venit la România Dansează, fetele mă găsesc pe facebook!”. Duminica aceasta, ultimii semifinalişti luptă mai aprig ca niciodată pentru un loc în marea finală live România Dansează, care va avea loc pe 18 mai, de la 20:30, la Antena 1. Şi de această dată, votul suprem va aparţine telespectatorilor, care îşi vor putea vota preferatul, prin sms la 1313.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here