Miami Bici – record de spectatori si nota mare pe IMDB

Miami Bici, comedia cu Bromania (Matei Dima) și Codin Maticiuc, a devenit cel mai vizionat film românesc din ultimii 26 de ani, conform numarului de spectatori după primul weekend de la lansarea în cinematografe.

Peste 153.000 de spectatori au văzut, în primele zile de lansare, comedia regizată de Jesus del Cerro (regizorul cunoscutului serial Vlad, de la Pro TV).  Astfel, a fost depășit recordul stabilit în primul weekend de filmul “5Gang: Un altfel de Crăciun”, din decembrie 2019. Recordul filmului regizat de Matei Dima, cu Selly in rol principal a fost de 146.000 de spectatori, in primul weekend.

Scenariul filmului “Miami Bici” este scris de Codin Maticiuc și Alex Coteț și produs de Codin Maticiuc, împreuna cu Matei Dima și regizorul Jesus del Cerro.

Este un sentiment extraordinar să vedem cum munca pe care am început-o în urmă cu doi ani este admirată de atât de mulți oameni și mă bucur enorm că am mai doborât un record la un timp atât de scurt de la ultimul film, arătând întregii țări că dacă tu crezi cu adevărat în ceva, poți să reușești absolut orice. Este un proiect care putea să nu meargă din multe motive, dar noi am tras cu dinții de la început până la final și l-am adus în punctul în care este. Deși este admirat de mulți oameni acum, el va fi și mai apreciat timp, când se vor simți efectele acestor primi pași pe care îi facem în industria cinematografiei.“, a declarat Matei Dima despre filmul “Miami Bici”.

La momentul acesta, filmul are nota de 7.5 pe IMDB si o popularitate in crestere.

Pelicula este filmată în cea mai mare parte în Statele Unite. Urmărește călătoria peste ocean, plină de peripeții, a lui Piciu (Codin Maticiuc) și Bilă (Matei Dima). Ei pleacă la Miami în mijlocul iernii, pentru a trăi visul american (și românesc) de a se îmbogăți rapid. Odată ajunși în Statele Unite, cei doi intră într-o situație complicată din cauza lui Mișu, un român dubios, stabilit în Florida, care deține afaceri suspecte.

Din distribuţie mai fac parte Florin Piersci Jr, Letiția Vlădescu, Arami Malaise, Chloe Malaise, Rene Toledo Jr.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here