Mihai Bobonete și Robert Tudor vor prezenta primul sezon „Vocea României Junior“

Îndrăgitul actor Mihai Bobonete și magicianul Robert Tudor vor face echipă la „Vocea României Junior“! Cei doi prezentatori așteaptă copiii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani și calități vocale remarcabile să urce pe scenă și să întoarcă scaunele antrenorilor Inna, Marius Moga și Andra.

bobonete robert tudor vocea romaniei junior

Mihai Bobonete va transmite telespectatorilor emoțiile și bucuria noii generații direct de pe scenă, în timp ce Robert Tudor va fi alături de copii în culise.

„Iubesc copiii și abia aștept să fiu în mijlocul lor în primul sezon ‘Vocea României Junior’. Ne vom distra, vom râde mult și vom asculta cele mai bune voci ale noii generații. Avem trei antrenori cu experiență, care îi vor ajuta pe cei mici să meargă mai departe, indiferent de rezultat, și să nu renunțe la visul de a cânta, iar eu și Robert vom fi alături de ei și le vom aduce românilor un show de neuitat“, a spus Mihai Bobonete.

„Sunt bucuros să prezint această emisiune, care va intra în casele tuturor românilor, alături de prietenul și nașul meu, Mihai Bobonete. Să lucrez cu copiii este ceea ce iubesc să fac. Știu că voi plânge de bucurie și de uimire pentru acești copii, care vor veni să cânte cu voci de înger. Aștept cu nerăbdare să începem filmările și, dacă cei mici ne vor uimi cu vocile lor, eu îi voi încânta pe toți cu numere de magie. Va fi o ‘Vocea României Junior’ magică“, a completat carismaticul Robert Tudor.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here