Mihai Chiţu a lansat proiectul „City Session“! Ascultă cover-ul după „It will rain“

În luna octombrie, Mihai Chiţu a lansat pe pagina de facebook proiectul „City Session”. Vocea României s-a plimbat pe străzile Bucureştiului şi i-a încântat pe trecători cu un concert surpriză, mini recitalul a fost înregistrat de talentatul, Anthony Icuagu, şi postat pe pagina de facebook a artistului.

Mihai Chitu

Primul videoclip dintr-o serie de 4 a fost lansat chiar în dimineaţa aceasta pe canalul de youtube al casei de discuri Universal Music România. Cover-ul după super hit-ul „It Will Rain” al lui Bruno Mars îi pune în valoare vocea specială şi arată încă o dată versatilitatea muzicală a lui Mihai Chiţu.

„Proiectul ‘City Session’ este unul de suflet pe care l-am pregătit împreună cu echipa mea de ceva timp. Sunt 4 videoclipuri şi 4 piese care-mi sunt dragi şi care sunt aproape de sufletul meu”, a declarat Mihai Chiţu.

Cântăreţul a câştigat cel mai recent sezon al emisiunii concurs „Vocea României”, iar primul videoclip în colaborare cu Pacha Man, „Tot ce vreau”, a depăşit un million de vizualizări. În prezent, Mihai se pregăteşte să lanseze un nou single, dar până atunci cei ce îi apreciază muzica pot urmări proiectul City Session.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here