Mihai Constantinescu, dezvăluiri uimitoare: „Am simţit. Mă înşela!“

Unul dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi de muzică uşoară de la noi, Mihai Constantinescu, face dezvăluiri uimitoare dintr-o perioadă nu tocmai plăcută din viaţa sa.

Mihai Constantinescu

Având unele bănuieli că este înşelat, artistul a profitat de un moment prielnic, pentru a face lumină: „S-a întâmplat să fie lângă mine cineva care a făcut pe detectivul în numele meu. A dat un telefon şi a întrebat ceva. Am simţit. Mă înşela”, îşi aminteşte artistul, care mai spune că a trecut prin momente dificile atunci când femeia iubită a călcat strâmb, nu a putut să meargă mai departe şi s-a întrebat mereu de ce s-a ajuns aici.

Invitatul Florentinei Fântânaru din ediţia de sâmbătă, 28 ianuarie, ora 13.00, a emisiunii „Dincolo de aparenţe“, de la Antena Stars, mărturiseşte că îşi întreabă des iubita de ce stă lângă el de atâta amar de vreme : „E normal să pui întrebarea asta, fiecare are dreptul la viaţa lui! Eu trăiesc după o idee mult mai senină: noi suntem oameni, dacă am venit, urmează să şi plecăm”, a completat artistul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here