Mihai Mărgineanu, la un pas de a-şi pierde viaţa din cauza avionul pe care îl pilota

Aviaţia dă senzaţia, dar poate da şi bătăi de cap, dacă ţi se întâmplă să fii pus în situaţii care îţi pun viaţa în pericol, aşa cum i s-a întâmplat lui Mihai Mărgineanu la Tulcea.

Mihai MargineanuÎn urmă cu câteva zile, Mihai Mărgineanu şi celebra-i trupă, invitaţi să susţină un concert pentru o renumită companie americană într-un superb resort din Murighiol, au trecut prin momente dificile.

Cunoscut deja pentru pasiunea pe care dezvoltat-o dar şi pentru calităţile reale de aviator, Mihai Mărgineanu a decis să îşi i-a colegii de trupă şi să se deplaseze cu avionul către locaţia evenimentului, aterizând fără probleme pe Aeroportul Tulcea. A doua zi, însă, comandantul Mihai şi-a îmbarcat din nou trupa pentru întoarcerea acasă şi, după ce a efectuat toate formalităţile şi manevrele specifice decolării, după ce a aliniat avionul în capătul pistei, după ce a băgat motorul în plin şi a început să prindă viteză mare pentru desprinderea de sol, băieţii din trupă au tras o sperietură gravă, atunci când au simţit că avionul frânează brusc de la 150 km /h până la oprirea totală a acestuia.

Adevărul este că, spune Cristi Horia (Vioară), “vitezometrul nu indica corespunzător, iar Mărgineanu a decis să nu decoleze până nu remediază problema.” Deşi, ar fi putut fi o glumă, vinovatul a fost de fapt, un ţânţar care îşi făcuse de cap în priza de presiune statică şi reuşise să dea peste cap toate aparatele de bord ale avionului.

Scăpaţi din această întâmplare, nevătămaţi, dar cu o sperietură de proporţii, Mihai Mărgineanu şi trupa sa au revenit în capitală şi vor rămâne aici pentru pregătirile super concertului, intitulat “Haimanalele la Cinema”. Cele mai cunoscute melodii din repertoriul trupei dar şi alte surprize vor răsuna pe scena de la Cinema Patria, luni, 2 iunie începând cu orele 20:00. Cei care nu doresc să rateze şansa de a-l revedea pe Mihai Mărgineanu cântând LIVE, îşi mai pot achiziţiona bilete din reţeaua VREAU BILET – la Unirea Shopping Center, etj.2, Librăria Eminescu (D’ARTE FOTO), în magazinele EuroGsm, la Sala Palatului, la casa de bilete a cinematografului Patria şi online.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here