Mihai Mărgineanu va susţine, pe 15 octombrie, la Patria, concertul „Haimanalele la cinema“

Fie că îi asculţi muzica acasă sau în sala de spectacol, fie că îl zăreşti ocazional în anumite emisiuni de televiziune povestind cu tâlc tot soiul de întâmplări amuzante îmbinate cu chestiuni serioase despre profesia şi pasiunile sale, sau te distrezi teribil în timp ce urmăreşti un nou episod din serialul tv al momentului, Mihai Mărgineanu este fără doar şi poate un artist care încântă privirile şi sufletele românilor indiferent de vârstă.

Mihai Margineanu - Haimanale la cinemaDupă succesul concertului “Haimanalele la cinema”, susţinut în luna iunie cu casa închisă la cinematograful Patria din capitală, Mihai Mărgineanu alături de colegii săi de trupă revin în atenţia fanilor cu un “nou episod muzical”, respectând promisiunea de a continua, în cel mai firesc mod, petrecerea incendiară de care s-au bucurat în urmă cu câteva luni.

Aşadar, show-ul va continua şi pe 15 octombrie, când “haimanalele” se vor întoarce la Cinematograful Patria cu o nouă repriză de muzică live. În acompaniamentul simpaticilor săi instrumentişti, Mihai Mărgineanu va încălzi atmosfera cu melodii celebre precum “Paraschivo”, “Melci, scoici, raci, craci” sau “M-am dus să tai un copac” şi îi va înveseli pe cei prezenţi cu povestiri amuzante dar şi cu refrenele arhicunoscute ale pieselor: “Mă iubeşte femeile”,”Gore Din Chitila”, “Foaie Verde, Foaie Fragă”, ” Jana Era Croitoreasă” sau “Aviaţia dă senzaţia”.

Cu toate aceste amestecuri de muzică folk, lăutărească, folclorică, latino sau chiar şi rock, Mihai Mărgineanu garantează un show pe care spectatorii nu-l vor putea uita niciodată.

Biletele pentru concertul lui Mihai Mărgineanu din data de 15 octombrie au fost puse în vânzare şi sunt disponibile prin Vreau Bilet la: stand-ul din Unirea Shopping Center etj. 2, casa de bilete a cinematografului Patria, librăria Eminescu şi online prin www.vreaubilet.ro . Preţurile acestora sunt de 69 lei pentru locurile de la balcon şi 79 de lei pentru cele de la parter şi loje.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here