Mihai Mărgineanu va susţine un concert la cinematograful Patria

Mihai Mărgineanu, unul dintre cei mai prolifici artişti autohtoni de muzică folk, va transforma o seară obişnuită de “Cireşar”, într-o petrecere de zile mari, denumită sugestiv …”Haimanale la cinema”.

Mihai MargineanuMai exact, în data de 2 iunie, la Cinematograful Patria, începând cu orele 20:00, vor fi aşteptaţi toţi cei care îi îndrăgesc melodiile arhicunoscute pentru o distracţie pe cinste între prieteni, ca în vremurile bune.

Cu melodii celebre precum “Paraschivo”, “Melci, scoici, raci, craci” sau “Mă iubeşte femeile”, artistul va încălzi uşor atmosfera, şi va continua timp de aproximativ două ore să vă înveselească în acompaniamentul orchestrei sale, pe ritmul melodiilor de succes: “Gore Din Chitila”, “M-am dus să tai un copac”, “Foaie Verde, Foaie Fragă”, ” Jana Era Croitoreasă” sau “Aviaţia dă senzaţia”.

Cu toate aceste amestecuri de muzică folk, lăutărească, folclorică, latino sau chiar şi rock, Mihai Mărgineanu le propune celor prezenţi un eveniment pe care nu-l vor putea uita niciodată.

Alături de Mihai Mărgineanu îi veţi putea aplauda pe simpaticii săi instrumentişti, care au demonstrat de fiecare dată, cu succes, că pot cânta cu uşurinţă orice gen muzical: Florin Ionescu (tobe), Andrei Vlad (chitară), Nicu Dumitrescu (percuţie), Cristi Horia (vioară) şi Constantin Dragu „Kiba” (chitară bass).

Biletele pentru concertul “Haimanale la cinema” ce va fi susţinut de Mihai Mărgineanu în data de 2 iunie la Cinema Patria, sunt disponibile în reţeaua VREAU BILET la Unirea Shopping Center, etj.2, Librăria Eminescu ( D’ARTE FOTO), în magazinele EuroGsm, la Sala Palatului, la casa de bilete a cinematografului Patria şi online prin www.vreaubilet.ro. Preţurile biletelor variază în funcţie de categoria de loc: cat.I – 69 ron şi cat.II- 79 ron.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here