Mihai Petre aduce în România elita dansului sportiv

Pe 23 şi 24 mai, la Sala Rapid Bucureşti, “Academia de dans Mihai Petre” organizează cea de-a patra ediţie internaţională a concursului de dans sportiv, Romanian Open.

Adrian Petre500 de perechi din întreaga lume cu vârste cuprinse între 6 şi 60 de ani se vor întrece pe ritmuri de samba, vals, rumba sau jive. În competiţie vor fi prezente câteva dintre perechile aflate în top 10 mondial, inclusiv numărul 1 mondial la secţiunea Latino şi numărul 6 mondial la secţiunea Standard. Alături de ei vor concura campionii naţionali ai României atât la secţiunea Standard, cât şi Latino.

“Sunt mândru că reuşesc să organizez Romanian Open pentru a patra oară ca şi concurs internaţional, dar mai ales că am reuşit să creez împreună cu echipa mea o competiţie respectată la care vin să dansezez cei mai buni dansatori ai lumii. Toţi cei prezenţi sâmbătă şi duminică la Sala Rapid au şansa să vadă un adevărat spectacol de dans pus în scena de elită dansului spotiv mondial”, a declarat Mihai Petre.

Romanian Open se va desfăşura în weekendul 23-24 mai la Sala Rapid pe parcursul ambelor zile. Galele finale, semifinalele şi finalele vor începe la ora 19:00, atât sâmbătă, cât şi duminică. Biletele pot fi achiziţionate direct din locaţie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here