Mihai Trăistariu și-a cheltuit primii bani pe haine de scenă

Mihai Trăistariu gătește duminică, 7 februarie, de la ora 12.00, la Antena Stars, alături de Nicolai Tand și Maria Simion. Cunoscută pentru felul în care reușește să afle de la invitații săi detalii din viața lor personală, Maria îl va face pe Mihai să-și amintească pe ce și-a cheltuit primii bani pe care i-a câștigat în adolescență.

Mihai Traistariu„Aveam 19 ani, cântam de trei luni și m-am dus la un concurs la Focșani. Mi-am cumpărat o cămașă și niște pantaloni de scenă ca să mă duc la alte concursuri, să câștig alți bani. N-aveam bani, eram vai de capul meu. Dar am investit în mine”, povestește artistul.

Acum, Mihai jonglează cu sume mult mai mari, tot din dorința de a face ceva deosebit pentru piesa cu care urmează să participe la Eurovision.

„Am depășit suma de 25.000 de euro. Videoclipul are efecte speciale, au durat și au costat. Dansatorii, de asemenea, softurile, grafica folosită. Poate unii îl consideră aiurea sau ridicol, dar eu am vrut să fie altceva. Unii spun că e fantastic”, declară Mihai.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here