Mike Diamondz este „Star salvator“ pentru un bărbat care își crește singur copiii, după ce soția i-a luat tot

Oricât de greu ar fi de crezut, există femei care își abandonează familia fără nicio urmă de regret. Mike Diamondz este „Star salvator” pe 12 decembrie, de la ora 16.00, pentru un astfel de caz.

Mike Diamondz

Viața lui Vlad avea toate șansele să fie una fericită: s-a căsătorit cu femeia pe care o iubea, iar tinerii au primit de la mama lui o garsonieră în care să locuiască. După trei ani a apărut fetița lor, Andreea, care are acum 16 ani, iar mai apoi și Octavian, acum în vârstă de 13 ani. Printr-un plan bine pus la cale, cea care trebuia să îi fie alături la bine și la rău până la sfârșitul vieții a vândut garsoniera, a fugit cu banii și și-a lăsat soțul și cei doi copii singuri pe lume și fără acoperiș deasupra capului.

După eforturi și sacrificii, Vlad a ajuns să locuiască la țară împreună cu părinții lui. Din pensia lor și din ce mai reușea el să câștige familia se menținea pe linia de plutire. Acum trei ani însă, bunicul copiilor a murit, iar datoriile s-au acumulat din ce în ce mai mult.

Vlad nu poate munci, din cauza unor probleme foarte grave la plămâni. Cu toate acestea, el mai muncește cu ziua prin sat pentru a le pune copiilor pe masă ceva de mâncare. Singurele venituri constante ale familiei sunt pensia bunicii, de 700 de lei, și alocațiile copiilor.

Andreea face naveta zilnic pentru a ajunge la liceu, dar are rezultate bune și e și talentată la desen. Octavian este la școala din sat, dar în curând va trebui și el să facă naveta pentru că va merge la liceu. Și el învață bine și este pasionat de fotbal.

Casa în care locuiesc are două camere și o bucătărie improvizată pe hol. Nu au apă curentă, toaleta este în curte și nu au unde să crească animale. Copiii își fac temele pe genunchi sau în pat, pentru că nu au pe ce să scrie. Tot ce își dorește Vlad este să le asigure un viitor mai bun pentru copiii lui. Cum îi ajută Mike și cum îi pot ajuta și telespectatorii Antena Stars, sâmbătă, de la 16:00, la „Star salvator”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here