Mioara Lincan și Nelu Ploieșteanu, rivali în bucătăria „Star chef“

Pe 5 şi 6 martie, de la ora 12.00, în bucătăria „Star chef”, de la Antena Stars, bătălia se dă pe ritmuri lăutărești. Mioara Lincan și Nelu Ploieșteanu gătesc în bucătăria găzduită de Nicolai Tand și Maria Simion, iar declarațiile spumoase făcute de cei doi invitați vor fi sarea și piperul ediției.

mioara lincan star chef

Atât Mioara Lincan, cât și Nelu Ploieșteanu și-au întemeiat o familie pe când erau foarte tineri. „Femeia este un rău necesar. Nu există nicio femeie, după părerea mea, care să nu aibă personalitate mai puternică decât bărbatul”, crede Nelu Ploieșteanu.

Soția lui a fost, totodată, și prima fată după care i s-au aprins călcâiele. „A fost prima dragoste. Am luat-o la 17 ani. Ne-am găsit în tren, din întâmplare”, își amintește Nelu Ploieșteanu.

La doar 14 ani, Mioara Lincan a fugit de acasă din dragoste, în timp ce părinții ei erau plecați la o nuntă. „Vecinii le-au spus că am plecat un băiat. Soțul meu era bun prieten cu fratele meu și îl știau părinții. O lună n-au știut părinții de mine. Nu m-a dus acasă la el, ci la niște neamuri, la vreo 40 de kilometri de unde stătea el, de teamă să nu vină părinții să mă ia”, își amintește Mioara Lincan amuzată. „La 19 ani aveam deja trei copii”, mai spune ea.

Interpreta a înțeles exact prin ce a trecut familia ei atunci când una dintre fiicele sale, Paula, a repetat povestea. „Eram plecată în Germania și s-a măritat”, spune ea.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here