Mirabela Dauer, Mihai Petre, Răzvan și Dani sunt în juriul „Bravo, România“

Primăvara aceasta, talentele românilor obișnuiți vor fi etalate din plin în noul show de la Antena 1, „Bravo, România!”.

juriu bravo romania antena 1

Casierițe, IT-iști, șoferi sau corporatiști vor arăta că românul e născut artist: reprezentanți ai diverselor domenii intră în concurs pentru o cauză nobilă și vor ieși, preț de câteva clipe, din rutina jobului zilnic, pentru a străluci pe scenă, în momente de musical atent pregătite, totul pentru o cauză nobilă.

Performanțele lor vor fi evaluate de un juriu gata să observe și să noteze numărul de musical al fiecărei echipe. Așa se face că inegalabila doamnă a muzicii ușoare românești, Mirabela Dauer, va face echipă la pupitrul juriului cu alți trei domni care nu sunt străini de luminile scenei – Mihai Petre, Răzvan și Dani.

Pentru Mirabela Dauer, proiectul „Bravo, România!” este o provocare: „E cel mai frumos proiect pe care l-am avut până acum. Iar după primele filmări sunt de-a dreptul cucerită. Îmi place tot ce se întâmplă, e adevărat, e românesc: m-a bucurat enorm să văd oameni care se ridică de la birou și vin pe scenă, vatmani, casieri sau vânzători. Vin pe scenă și se comport ca niște artiști, totul pentru o cauză nobilă. Am văzut oameni care ar putea fi vecinii mei de la bloc, de exemplu, care au urcat pe scenă, au îmbrăcat costume frumoase și s-au integrat într-un număr artistic minunat. Îmi place foarte mult asta și nu neg că îmi doream să lucrez cu Mona Segall. Cât despre colegii mei de jurizare, ce să vă spun: ce bine e să mă cert cu ei”, glumește artista.

Mihai Petre, cel care exersează cu succes de ani buni postura de jurat, spune că „Bravo, România!” nu numai că l-a cucerit, dar l-a făcut să înțeleagă cât de speciali sunt oamenii care vin în show: „Cel mai mult îmi place naturalețea oamenilor. Sunt impresionat de frumusețea concurenților, de exemplul pe care îl oferă ei în general. Sunt oameni curajoși, deschiși să accepte noi provocări, oameni care nu se tem să exploreze domeniul artistic fără să fi avut vreo legătura cu el înainte. Și cred că toți acești oameni si aceste companii care i-au încurajat să participe sunt un exemplu demn de urmat. Pentru mine aceasta este o dovadă de atitudine normală într-o societate sănătoasă, în care companiile se implică și dau ceva înapoi societății, respectiv ajută oamenii. Iar atunci când asta se întâmplă prin intermediul unui act artistic, eu sunt și mai bucuros. Ce poate fi mai frumos de atât? Așadar, ca să concluzionez, sunt două aspecte care mă impresionează la acest format: implicarea companiilor care își susțin reprezentanții și curajul oamenilor, plăcerea cu care participă la un act artistic. Cred că România ar arăta mult mai bine dacă absolut toate companiile și toți oamenii ar fi așa deschiși și curajoși. Veți vedea în emisiune oameni foarte cool și deschiși și avangardiști”.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here