luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIMirela Boureanu Vaida se înscrie la şcoala de dans a lui Nea...

Mirela Boureanu Vaida se înscrie la şcoala de dans a lui Nea Mărin

Mirela Boureanu Vaida petrece şi în acest an revelionul la Antena 1, „La Hanu’ Mirelei”, în compania unor prieteni dragi: Laura Lavric, Nicoleta Voica, Matilda Pascal Cojocãriţa şi Ştefan Cigu, Daniela Condurache, Steliana Sima, Dinu Iancu Sălăjanu, Cornel Borza, Cornelia şi Lupu Rednic, Nea Mărin si mulţi alţi invitaţi-surpriză. Din program nu vor lipsi momentele inedite, invitaţii Mirelei având parte de provocãri pe cinste, şi nici momentele umortistice.

mirela boureanu vaida nea marin revelion antena 1

Frumoasei prezentatoare îi va trece pragul în acest an şi perfecţionistul Nea Mărin, care nu vine singur, ci însoţit de renumiţii dansatori de la ansamblul popular pe care îl conduce. Şi, aşa cum se cade la ceas de sărbătoare, Nea Mărin încinge jocul în platoul emisiunii, invitând la dans toţi invitaţii de la han, iar Mirela face o promisiune de zile mari. Imediat după ce va naşte, frumoasa prezentatoare i-a promis lui Nea Mărin că vine şi ea la şcoala de dans şi, de ce nu, peste ani o va înscrie şi pe fetiţa ce urmează să o aducă pe lume.

Şi cum niciun invitat de la han nu scapă fără o provocare, Nea Mărin extrage din urnă următorul mesaj: „Nu eşti pe sensul bun, nici pe contrasens, ci în plin non-sens. Dansează muzică populară pe ritmuri moderne”. Cum se va descurca perfecţionistul Nea Mărin, rămâne de văzut în noaptea dintre ani, „La Hanul Mirelei”, după „Revelionul Starurilor” prezentat de Dan Negru.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.