Miryam nu a mâncat aproape nimic într-o vacanţă de cinci stele

Arată extrem de bine şi are un corp de invidiat. Este vorba de Miryam, artista care a devenit vegetariană de aproape opt ani de zile, din cauza unor probleme de sănătate.

MiryamŞi pentru că a adoptat acest stil de viaţă sănătos, Miryam a întâmpinat recent o problemă culinară, când a fost într-o vacanţă de cinci stele în Bulgaria. Motivul? Nu prea a găsit mâncare pe gustul ei!

“M-am întors recent dintr-o vacanţă petrecută în Bulgaria şi le-am povestit prietenilor mei că nu prea am avut ce să mănânc. A fost un sejur de cinci stele şi m-am bucurat de toate condiţiile, dar eu fiind vegetariană, nu am găsit acolo mâncare pentru mine, pe gustul meu, aşa că am avut parte de un meniu mai “light”, doar cu fructe şi salată. Mi-a prins bine, dar parcă simţeam nevoia să mai fac şi alte combinaţii culinare”, spune Miryam.

Acum opt ani de zile, Miryam a fost plecată într-un turneu în America, din care s-a întors cu 10 kilograme în plus. Din această cauză, artista a decis să-şi schimbe stilul alimentar şi să devină vegetariană, să mănânce din ce în ce mai sănătos.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here