Mitză şi Junky au prezentat un videoclip al piesei „De azi, de ieri“ cu imagini din concerte

Okapi Sound prezintă pe canalul oficial de YouTube și pe noul site un tour video pentru piesa „De Azi, De Ieri” (Mitză feat. Junky), extrasă de pe mixtape-ul „OkapiTati”.

Mitza OKAPI

Filmările au fost realizate în cadrul concertelor de lansare „OkapiTati” din București, Timișoara, Alba Iulia și Iași din această toamnă, unde peste 3000 de oameni au fost alături de artiștii Okapi Sound.

„De Azi, De Ieri” este una dintre cele 23 de piese prezente pe mixtape-ul „OkapiTati”, a cărei premieră a avut loc în luna septembrie 2014, în cadrul matinalului ProFM, prezentat de Andrei Gheorghe și GreeG, unde toți artiștii Okapi Sound au fost invitați pentru a vorbi despre materialul pe care l-au lansat la sfârșitul lunii septembrie.

Piesa a fost produsă de Mitză la Okapi Sound Studio și conține fragmente din melodia „Cântec pentru ea” a lui Nicu Alifantis. Pentru mixaj și masterizare, Grasu XXL a lucrat împreună cu Mitză, aceeași formulă care a finalizat toate piesele de pe mixtape.

„…a fost incredibila reacția tuturor la mixtape, le mulțumim mult pe aceasta cale tuturor celor prezenți la concertele OkapiTati si celor care l-au ascultat si si-au făcut filme cu el!”, spune Grasu XXL.

Citeste si despre:

Cât costă biletele la Ziua lui Ștefan! Connect-R pregătește cel mai tare concert aniversar pe 9 iunie!
Martin Garrix, David Guetta si Armin van Buuren revin la UNTOLD in acest an
Peste 4,2 milioane euro atrasi in comunitatea locala de festivalul Massif din Poiana Brasov
Ilinca Băcilă in juriul la Festivalul de Muzică „Glasul Valahiei 2023” în aprilie, la Amfiteatrul „George Enes...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here