marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRIMixtape-ul „OkapiTati“ a fost lansat oficial. Ascultă-l aici!

Mixtape-ul „OkapiTati“ a fost lansat oficial. Ascultă-l aici!

Okapi Sound prezintă mult așteptatul mixtape „OkapiTati”, atât pe site-ul okapisound.com, de unde poate fi descărcat gratuit, cât și pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound.

coperta-fata okapitati

Materialul a fost realizat în întregime la Okapi Sound, mixat și masterizat de Grasu XXL și Mitză, pe parcursul ultimelor două luni și conține 23 de piese.

Printre producătorii pieselor, după cum ați putut afla și din materialul „Despre OkapiTati cu Okapi Sound”, lansat zilele trecute, se află Mitză, cu 13 melodii produse, Grasu XXL, Tranda, MefX, Raz One, Adapter, Don Baxter și Motzu.

Pe cele 23 de piese pot fi ascultați toți cei 10 artiști Okapi Sound (Grasu XXL, Guess Who, Maximilian, Spike, Mitză, Tranda, Junky, MefX, Nane și DJ Oldskull), dar și Zhao, ALAN & KEPA, Criss Blaziny și DJ Undoo.

coperta-spate okapitati

La mai puțin de două săptămâni după lansarea online, vineri, 10 octombrie, vă așteptăm la concertul de lansare din București, Club Colectiv, unde vor urca pe scenă toți artiștii Okapi Sound și invitații de pe mixtape. Intrarea în club se va realiza începând cu ora 22.00, iar primii 100 veniți vor primi un CD „OkapiTati”, care va fi editat doar în scop promoțional.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.