Mixtape-ul „OkapiTati“ va fi lansat pe 29 septembrie

Okapi Sound va prezenta mult așteptatul mixtape „OkapiTati” la finalul acestei luni, mai exact pe data de 29 septembrie, pe canalul oficial de YouTube și pe site-ul okapisound.com.

coperta-mixtape-okapi-tati

Mixtape-ul „OkapiTati” va putea fi descărcat gratuit de pe noul site Okapi Sound, care va fi prezentat odată cu noul material, și ascultat pe canalul oficial de YouTube. În același timp, mixtape-ul va fi editat și în format fizic, în ediție limitată.

„Mixtape, în cultura noastră, a însemnat dintotdeauna libertate. Arta sampling-ului înseamnă hip-hop, pe un mixtape poți folosi câte sample-uri vrei și drepturile nu trebuie să le deții pentru că nu e de vânzare, e gratis… ca atunci când eram mici și ne trăgeam casete unii de la alții. Noi iubim hip-hop-ul și a trecut ceva timp de la ultimul mixtape de la Okapi Sound, așa că tot ce pot să zic e că toți am avut un dor nebun să-l facem!”, a spus Grasu XXL despre „OkapiTati”.

Pe material vor putea fi ascultați toți cei 10 artiști Okapi Sound (Grasu XXL, Guess Who, Maximilian, Spike, Mitză, Tranda, Junky, MefX, Nane și DJ Oldskull), Zhao, ALAN & KEPA și Criss Blaziny, pe care îi veți putea vedea pe scenă la concertul de lansare, care se va desfășura la începutul lunii octombrie, în București, alături de toți membrii și prietenii Okapi Sound.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here