Monica Petrică are două bijuterii de care nu se desparte niciodată. Află care sunt!

Ori de câte ori îşi face apariţia pe scenă, balerina Monica Petrică este o prezenţă graţioasă şi rafinată şi, deşi se spune că diamantele sunt cele mai bune prietene ale femeilor, pentru frumoasa balerină realitatea e cu totul alta.

Monica Petrica

Pentru că îşi petrece cea mai mare parte a timpului în sala de balet, iar costumul nu îi permite să poarte bijuterii extravagante, Monica a renunţat uşor-uşor la accesorii.

A început să cocheteze cu baletul de la doar 3 ani, aşa că cerceii au fost primii la care micuţa balerină Monica Petrică a renunţat. Acum, jurata de la „România dansează” are doar două bijuterii de suflet, de care nu se desparte niciodată. Este vorba de două inele, pe care Monica şi le-a achiziţionat în timpul turneelor sale prin lume. Primul, în formă de gondolă, a fost cumpărat din Veneţia, în timpul unui turneu de aproape o lună de zile, în care aceasta a dansat în cele mai importante oraşe din Italia.

La scurt timp după, jurata România Dansează a fost oprită pe stradă de o doamnă care i-a oferit 1000 de dolari în schimbul inelului, însă Monica nici nu a vrut să audă. În cutia de bijuterii a Monicăi există şi o pereche de cercei din lemn, pe care îi păstrează de mai bine de un deceniu, primiţi din suflet, de la una dintre portăresele de la Operă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here