Monica Sannino de la „X Factor“, pentru prima oară în braţele mamei sale biologice

Emoţii extraordinare ieri în platoul Acces Direct, acolo unde Monica Sannino, concurenta X Factor venită tocmai din Italia şi-a strâns pentru prima dată în braţe mama bilogică.

Monica Sannino copyright_Adrian Manolache_Antena1_092514_Acces direct_179

Monica a fost adoptată atunci când era foarte mică, de o familie de italieni, Elvira şi Roberto, care au crescut-o cum nu se poate mai bine, dar fata spune că dintotdeauna a simţit în inima ei că nu sunt părinţii ei, mai ales că nu semnănau din punct de vedere fizic.

Momentul în care a aflat că a fost adoptată a zdruncinat-o teribil şi de atunci, susţinută de părinţii adoptivi, a început să îşi caute mama. Greu încercată de viaţă, fără un acoperiş deasupra capului, fără bani şi fără nicio speranţă la o viaţă mai bună, Aurelia Anghel a fost nevoită să îşi dea fiica spre adopţie.

„Ştiam cui am dat-o, mi-au promis că vor avea grijă de ea, să aibă tot ce îi trebuie, nu o să sufere de nimic. Nu am avut o casă. Dacă aveam, o ţineam aici, cu ceapă, cu mămăligă. 20 de ani am plâns după ea. N-am putut să mi-o iert niciodată. A fost ca şi cum ai face o crimă, deşi mă gândeam că poate ea e mai bine decât toţi copiii mei. Am zis, poate o vrea Dumnezeu vreodată să mi-o aducă, să o văd, să o strâng în braţe şi să îmi cer iertare. Eram atât de săracă, nu aveam nici cu ce să mă încalţ”, a povestit mama Monicăi cu lacrimi în ochi în platoul Acces Direct.

În momentul în care echipa emisiunii “X Factor” a găsit-o pe Aurelia, aceasta nu şi-a putut stăpâni emoţia şi a strigat pur şi simplu: „Erai amărâtă la mine, mamă, dacă nu te dădeam, mămico. Prinţesa lu mama!”.

Bolnavă de cancer şi cu grave afecţiune la inimă şi rinichi, Aurelia este foarte bucuroasă că a reuşit să îşi strângă copilul la piept. Monica a înduioşat o ţară întreagă prin cuvintele ei: „Vreau să o aplaudăm pe Aurelia, pentru că prin gestul ei, m-a ajutat şi pe mine, dar şi pe mama Elvira şi pe tata Roberto. Când au aflat că vreau să îmi cunosc mama, au fost persoane de o mare onoare, m-au susţinut şi nu pot decât să îi iubesc la infinit pentru că au fost fericiţi pentru mine!”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here