Monoir, artistul din spatele hitului „The violin song“, se pregătește să lanseze o super colaborare

După succesul internațional al hitului „The violin song“, care a fost difuzat în zeci de țări, printre care Polonia, Grecia, Rusia și Turcia, Monoir se pregătește să lanseze o super colaborare cu un artist surpriză.

monoir comunicat

„Datorită faptului că am lansat «The violin song», piesă ce a generat foarte multe vizualizări, s-au întâmplat foarte multe lucruri bune. Am cunoscut foarte mulți oameni faini, am făcut piese de care sunt mândru și mulțumit. Din fericire, reușesc să-mi aranjez timpul în așa fel încât să pot fi eficient atât în studio, cât și atunci când sunt plecat în turneu. Nu pot spune că e greu. Până la urmă, fac ceea ce-mi place și asta mă bucură. Am lucrat foarte mult, a fost un an pe care am încercat să-l fructific și cred că 2018 va fi un an de două ori mai bun ca 2017“, a spus Cristian Tarcea (Monoir).

Primul single lansat de proiectul Monoir, „The violin song“, a adunat peste 60 de milioane de vizualizări pe YouTube. Piesa este compusă de artist împreună cu Brianna, Iuga Diana-Cosmina și Osaka și folosește un sample dintr-o piesă folclorică a compozitorul bulgar Nikolay Kaufman.

În luna martie a anului 2017, producătorul și artistul Monoir a colaborat cu June pentru „We had love“, iar in mai a lansat alături de Bianca Linta single-ul și videoclipul „Golden sands“. Monoir a încheiat anul cu piesa „Save the night“, o colaborare cu Alexandra Stan. În plus, în 2017 a călătorit în peste 60 de țări, a adunat peste 300.000 de fani pe Spotify, iar piesele lui au fost ascultate de peste 1.650.000 de ori.

Până în prezent, artistul a colaborat cu nume precum Laurențiu Duță, Elena Gheorghe, Alina Eremia, Costi Ioniță, Marius Moga, Deepcentral, Delia, Xonia și Raluka și a produs piese de succes precum „Ieri erai“ (Raluka), „Am dat tot“ (3 Sud Est), „Duminică“ (DJ Project & Elena Gheorghe), „Like a Virgin“ (Alexandra Stan) si „Vida Linda“(Sasha Lopez & Ale Blake).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here