Morandi vrea să cucerească SUA

Au cucerit peste 20 de țări cu #kalinka, iar celebrul DJ Burak Yeter a realizat un remix al piesei. Acum, Morandi lansează versiunea urbană a single-ului #Kalinka, în colaborare cu rapperul texan Swanny Ivy.

Kalinka

Kalinka are peste 52.000.000 de vizualizări pe YouTube, sute de mii de stream-uri pe platformele digitale, si este difuzata pe numeroase radiouri sau televiziuni muzicale la nivel mondial.

România, Polonia, Grecia, Turcia, Rusia, Croația, Germania, Ungaria, Israel, Bulgaria, Belarus, Ucraina, Kazakhstan, Austria, Cipru, Ecuador, Estonia, Moldova, Sri Lanka și Emiratele Arabe Unite sunt țările în care piesa „Kalinka” a ajuns una dintre cele mai ascultate melodii, datorită difuzărilor radio și tv, dar și a prezenței pe primele locuri pe Shazam și în topurile Apple Music, iTunes și Spotify.

Pentru că sunt întotdeauna în căutare de colaborări cu artiști originali și talentați, Marius Moga și Randi au pus la cale un featuring de milioane cu Swanny Ivy, un artist ce face parte din noul val de rapperi din SUA.

Noua versiune a piesei are un sound urban și este perfecta pentru petrecerile la care vom dansa vara aceasta. Kalinka este produsă de Randi si Marius Moga, refrenul fiind o preluare din celebra piesă rusească a compozitorulului Ivan Larionov.

„Morandi a însemnat întotdeauna diversitate, atât în privința sound-ului, versurilor, a vocilor prezente pe piese, cât și a colaborărilor cu alți muzicieni. Ne bucurăm că piesa noastră a ajuns să fie ascultată în numeroase țări și sperăm că acum vom cuceri și publicul american cu această versiune. Swanny Ivy este un artist talentat și suntem siguri că veți fi de aceeași părere în momentul în care veți da #play piesei”, au declarat Marius si Randi.

Swanny Ivy este un artist care combină Hip-Hop, Soul & trance, rezultatul fiind un sound eclectic foarte apreciat pe scena muzicală din San Antonio, Texas. Artistul a atras atenția tuturor prin show-urile live cu un sound unic și o estetică ieșită din tipare.

Morandi este unul dintre primele proiecte muzicale românești care au cucerit piața internațională. În 2004 se lansa primul single, Love Me, și au urmat 3 albume de succes care au cucerit radiourile și cluburile din peste 16 țări, sute de concerte, nenumărate premii naționale și internaționale și turnee de promovare. Majoritatea pieselor Morandi au ocupat locul 1 în topurile din Europa de Est, iar hit-ul Angels a fost declarat la momentul respectiv cea mai descarcată piesă din toate timpurile în Rusia și Ucraina.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here