Morris: „M-am baricadat în casă, nu ies până nu trece viscolul“

Vedetele nu sunt prietene cu vremea de afară. Ninsoarea şi frigul le ţine cât mai mult în casă, aşa că, momentan, au spus a€˜pasa€™ filmărilor şi orelor petrecute în studio.

Morris poza in casa

Viscolul care s-a abătut asupra ţării noastre ţine vedetele în casă. Este şi cazul lui Morris. Cântăreţul şi-a amânat toate întâlnirile pe care le avea programate, tocmai din cauza traficului extrem de îngreunat din cauza vremii.

„Nu am mai ieşit din casă de când cu viscolul de afară. M-am baricadat în casă. Nu îmi place frigul, ninsoarea, vântul. Aştept să treacă toată această vreme. Chiar am amânat nişte întâlniri, iar la studio sper să ajung de săptămâna viitoare. Zilele acestea, stau numai în casă, beau ceaiuri şi mă uit la filme”, a spus cântăreţul.

Speră ca din luna februarie lucrurile să intre pe făgaşul normal, mai ales că între 1 şi 4 februarie, la Cannes, în Franţa, are loc Midem festival, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume. şi să înceapă cum trebuie promovarea piesei „Awela”.

„O să fiu cu ochii pe Midem Festival de la Cannes. Aici se întâlnesc producători de muzică din lumea întreagă, se cumpără piese, se vând, se licenţiază, aici se dă tonul muzicii 2014. Sper ca piesa mea „Awela” să fie plăcută de cât mai mulţi oameni-cheie”, a adăugat artistul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here