Motivul incredibil din cauza căruia What’s Up nu-şi poate lua permisul de conducere

La doar 25 de ani, What’s UP se poate lăuda deja cu o frumoasă carieră muzicală, melodiile sale ocupând poziţii fruntaşe în clasamente muzicale de renume, dar şi un studio de producţie în care a bifat deja pachete muzicale pentru emisiuni televizate ale Antenei 1 sau Euforia TV.

What's UpInvitat de Dan Negru în platoul emisiunii Next Star, What’s UP le-a mărturisit tuturor celor prezenţi că, deşi are cam tot ce şi-ar putea dori, e un lucru pe care, cel puţin deocamdată, nu îl poate avea.

În toate apariţiile sale, artistul poartă ochelari dintre cei mai haioşi, însă foarte puţini sunt cei care ştiu că aceştia nu sunt doar un accesoriu cool, ci o necesitate. What’s UP are mari probleme cu vedere, purtând dioptrii de -7 la ochiul stâng, ceea ce practic nu îi permite să dea examenul pentru obţinerea carnetului de conducere.

Impresionat de cazul unui talentat concurent de la Next Star, artistul a făcut haz de necaz în platoul emisiunii: „Eu am 25 de ani şi m-au chemat la tv ca să râdă de mine că nu văd bine!”, a spus amuzat What’s UP.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here