MTV România va transmite MTV Video Music Awards. Miley Cyrus, gazda evenimentului!

MTV România va transmite în exclusivitate gala MTV Video Music Awards 2015 pe 31 august, începând cu ora 20.00. Gala MTV Video Music Awards premiază artiştii din întreaga industrie muzicală pentru realizările remarcabile din domeniul producţiei de videoclipuri.

Miley Cyrus (sursa foto MTV)

Cântăreaţa Miley Cyrus este gazda evenimentului, postură în care a fost și în urmă cu doi ani. În 2013, show-ul său excentric a suprins publicul din întreaga lume. Evenimentul muzical va avea loc la Microsoft Theater din Los Angeles.

„La MTV se văd cele mai tari videoclipuri din toată lumea. Tot noi le premiem pe cele care au ajuns în cele peste 785 milioane de case în care MTV este urmărit la nivel mondial. Pe 31 august, de la ora 20.00, fanii MTV România vor fi martorii unei revoluții inovative a culturii pop, a generației MTV. Începem toamna în forță cu Video Music Awards, continuăm cu Media Music Awards live exclusiv la MTV din Sibiu pe 3 septembrie și mergem împreună la Milano pentru MTV Europe Music Awards, așa că stai cu ochii pe noi“, a spus VJ-ul MTV, Oana Tache.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here