duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIMuneer face furori și în Emiratele Arabe Unite

Muneer face furori și în Emiratele Arabe Unite

Obligat să părăsească România la jumătatea lunii aprilie din cauza expirării vizei, Muneer a petrecut aproape o lună acasă, în Abu Dhabi. Semifinalist al ultimei ediții a emisiunii Vocea României, odată ajuns în țara natală, Muneer a avut surpriza plăcută să constate că participarea la show precum și ”Chura Liya”, primul lui single solo, l-a făcut celebru aici.

muneer

”Nu mă așteptam la asta însă odată ajuns acasă, am fost solicitat să dau mai multe interviuri. Cea mai importantă apariție este cea de la Radio Spice, unul dintre posturile de top din țara mea, care difuzează acum Chura Liya în heavy – rotation. Am fost invitat în studio, am dat un interviu și am cântat live, acustic. Mă bucură faptul că piesa e difuzată în țara mea natală”, povestește Muneer.

Artistul și-a petrecut timpul liber alături de familie și de prieteni, relaxându-se și planificându-și următorii pași din cariera muzicală. Muneer a revenit în România și va susține următorul concert pe data de 23 mai la La Mia Musica din București.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.